Şef adjunct – Igor Ciobanu

Contacte:
mun. Chisinau, str. Mihai Eminescu, 42
Anticamera: 022 223 274
Secţia relaţii cu populaţia: 022 222 757
fondulmunicipal@pmc.md

Zile de audienţă:

Șef direcție generală Marti si Joi de la orele 8.30 pana la 16.30
Șef adjunct direcție generală Marti si Joi de la orele 13.30 pana la 16.30
Specialistii Sectiei relatii cu populatia Marti si Joi de la orele 8.15 pana la 16.15
Pauza la pranz de la 12.00 pana la 13.00


Consiliul de administrație al Fondului municipal Chișinău de susținere socială a populației se întrunește lunar, în ultima miercuri a fiecărei luni, la ora 09.00, sala 15, Primăria municipiului Chișinău.

Pentru a obtine ajutorul material, titularul acestui drept se adreseaza catre Directia executiva a Fondului de sustinere sociala a populatiei de la locul sau de trai, prezentand urmatoarele acte si documente justificative:

  1. Cererea in scris de a i se acorda ajutor material, cu descrierea detaliata a circumstantelor starii materiale in care se afla;
  2. Ancheta sociala, eliberata gratis de primaria locala, sau de organul local de asistenta sociala, care confirma starea sociala, conditiile de trai si venitul global al familiei, in baza carora se determina nevoia de ajutor a persoanei (familiei) solicitante, precum si veridicitatea circumstantelor expuse in cerere. In cazul invocarii motivului de boala, se va alatura certificatul eliberat gratis de institutiile medicale, care confirma starea sanatatii solicitantului si nevoia de tratament cu medicamente care nu sunt gratuite sau compensate, prevazute de actele normative in vigoare si care urmeaza a fi procurate suplimentar, din costul surselor financiare proprii.
  3. Buletinul de identitate (pasaportul -tip vechi – valabile), legitimatia de pensionar, adeverintele de nastere a copiilor, alte documente ce identifica persoana (familia) solicitanta.

In caz de necesitate, titularul ajutorului material este obligat sa prezinte la cererea directiei executive a fondului local explicatii, acte sau documente suplimentare.

Indemnizația de îngrijire a copilului va fi ACORDATĂ, chiar dacă părinții vor munci cu...

Părinții care vor decide să muncească cu program deplin vor putea să beneficieze și de indemnizația pentru îngrijire a copilului. Mai multe modificări legislative efectuate la Legea privind indemnizațiile pentru incapacitate temporară...

CELE MAI POPULARE