Discuții publice pe marginea proiectului definitivat al noului Regulament privind salubrizarea şi asigurarea curăţeniei în oraşul Chişinău

0
762

Vineri, 29 mai 2020, ora 10:00, vor avea loc discuții publice asupra proiectului de Regulament privind salubrizarea şi asigurarea curăţeniei în oraşul Chişinău.

Reuniunea va avea loc în Sala de Ședințe a Consiliului municipal Chișinău, precum și în regim online pe pagina de Facebook a Primăriei.

Scopul documentului este de a stabili acţiunile care urmează a fi întreprinse în fiecare sector al capitalei pentru asigurarea curăţeniei pe domeniul public.

Proiectul stipulează regulile la nivel de oraș ce țin de asigurarea și păstrarea curățeniei de către persoanele fizice și juridice, precum și activităţile privind intervenția serviciilor responsabile de salubrizare, deszăpezire şi combaterea poleiului și gestionarea deșeurilor.

Precizăm că persoanele fizice, juridice şi responsabilii din domeniu, care nu se vor conforma prevederilor prezentului Regulament, sunt pasibile de sancţiuni, în conformitate cu stipulările Codului Contravenţional al Republicii Moldova, nr. 218 din 24.10.2008.

Proiectul de decizie „Cu privire la aprobarea noului Regulament privind salubrizarea și asigurarea curățeniei în orașul Chișinău” este disponibil şi pe pagina web oficială chisinau.mdparticip.gov.md, sau la sediul DGLCA, situat pe adresa: str. Mihai Eminescu, 33.

chisinau.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.