Activitățile cultural-artistice dedicate sărbătorii Hramul orașului Chișinău au fost desfășurate proporțional, în toate sectoarele capitalei

0
23

Acțiunile și manifestările cultural-artistice de Hram, au fost desfășurate, pentru prima dată, în toate sectoarele orașului, proporțional, inclusiv pe alei, în scuaruri, parcuri, grădini publice, biblioteci etc., pentru a evita aglomerarea de oameni și a respecta recomandările impuse de autoritățile statului pentru prevenirea și combaterea infecției COVID-19.

Primarul general, Ion Ceban, a declarant că formatul în care a fost sărbătorit ieri Hramul Chișinăului a adus plus valoare culturii și tradițiilor naționale.

Ne-am putut convinge o dată în plus, cât de necesar este de a crește potențialul oamenilor de creație, a celor care scriu istoria acestui neam. Pe timp de pandemie, ne-am conjugat eforturile pentru a demonstra că împreună putem realiza lucruri extraordinare. Așa vom continua, iar Chișinăul va deveni o capitală culturală“, a precizat edilul capitalei.

Totodată, municipalitatea a stabilit organizarea activităților în spațiile reabilitate sau amenajate în ultima perioadă, pentru a le pune în valoare, precum: Scările de Granit din Parcul „Valea Morilor” și Rotonda, parcurile „Alunelul” și „La Izvor”, Havuzul pietonal din Parcul „Valea Trandafirilor”, aleea de pe bd. Mircea cel Bătrân etc.

chisinau.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here