Foto: TV8.md
Începând de mâine, 11 martie, compania aeriană Air Moldova va relua treptat activitatea operațională cu ajutorul a trei aeronave contractate de la companii Europene. Astăzi, compania aeriană Air Moldova nu va opera zboruri. Declarația a fost făcută în scopul evitării speculațiilor și dezinformării opiniei publice privind situația companiei aeriene Air Moldova. 
”În prezent, Air Moldova se confruntă cu dificultăți operaționale anunțate anterior, motivul fiind deficiența de flotă. Pentru amortizarea dificultăților operaționale existente, compania a contractat trei aeronave de la companii Europene pentru a opera o parte din cursele programate. O altă parte din zborurile planificate vor suferi modificări de orar. Vor fi reduse frecvențele de zbor pentru anumite destinații. Din păcate, o serie de anulări de zboruri, au fost inevitabile în contextul dat”, se arată într-un comunicat al companiei.
Totodată, Air Moldova menționează că anularea unui zbor nu înseamnă anularea biletului. În cazul anulării zborului, sunt disponibile opțiunile de reprogramare a zborului sau de rambursare a costului biletului. ”În circumstanțele existente, cu scopul gestionării deficienței operaționale, prioritățile setate sunt : Asistența pasagerilor a căror zboruri suferă modificări de orar și suplinirea flotei pentru operarea zborurilor regulate planificate”, precizează compania.
În continuare, Air Moldova va informa regulat despre schimbările de orar, va oferi soluții disponibile și asistența necesară în conformitate cu drepturile pasagerilor.
Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here