Administraţia S.A. „Apă-Canal Chişinău” aduce la cunoştinţă tuturor abonaţilor că, în perioada 30 aprilie – 2 mai, zile în care se va sărbători Paștele Blajinilor, Departamentul Dispecerat, echipele de intervenţie, dar şi alţi reprezentanţi ai societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.

”Apelurile către telefoanele dispeceratului 022-256-666 vor fi preluate non-stop. Pentru a acţiona cu promptitudine, numărul echipelor de intervenţie va fi menţinut. Astfel, şi în zilele de weekend vor lucra câte 10 echipe pentru remedierea avariilor produse la apeduct şi câte 2 echipe pentru reţelele de canalizare. De asemenea, de la Dispecerat vor lucra câte 2 echipe la rețelele de apeduct și 2 la rețelele de canalizare. Suplimentar, luni, pe data de 2 mai, va mai lucra o echipă de la Departamentul rețele de canalizare și stații de pompare a apelor uzate. În caz de necesitate, numărul echipelor de intervenție poate fi mărit, utilizându-se echipamentele și tehnica specializată.

Echipele de intervenţie vor acţiona rapid, pentru ca toate avariile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonaţii societăţii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi”, comunică ACC.

Totodată, ACC precizează că, începând cu date de 30 aprilie și până pe 3 mai nu vor avea loc lucrări planificate la rețele. Astfel, nu se vor înregistra sistări de apă.

Mai mult, administrația S.A. ,,Apă-Canal Chişinău” aduce la cunoștință tuturor abonaților că Stațiile de pompare a apei, Stația de Apă Nistru, Stația de tratare a apei, dar și alte instalații din dotare activează la parametri normali. Prin urmare, toți consumatorii Operatorului sunt asigurați cu servicii de apă și canalizare de calitate 24 din 24 de ore.

 

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here