Primăria Chișinău a alocat în 2020 celor 18 suburbii ale capitalei sume mai mari de bani decât de obicei, în scopul susținerii, dezvoltării lor și realizării proiectelor prioritare. Unele proiecte, de lungă durată, fiind inițiate în 2020 urmează să fie finalizate pe parcursul următorilor ani, până în 2024. Îmbucurătoare este starea lucrurilor la Cricova, unde Primăria a alocat 3 milioane de lei pentru construcția rețelelor de canalizare în perimetrul străzilor: Veterinarilor, Chișinăului, Albișoara, Bucuria, Lugovaia și Titov.

Potrivit declarației  Primarului Orașului stropilor de Soare pentru portalul informațional „Alo, Capitala”, Valentin Guțan, lucrările au costat 6 milioan e de lei și sunt pe ultima sută de metri: „Cât despre an. 2020, din bugetul municipal au fost alocate 3 milioane lei pentru construcția rețelelor de canalizare în perimetrul străzilor Veteranilor –Chișinăului – Albișoara – Bucuria – Lugovaia – Titov, costul total constituind 6 milioane lei, dintre care 3 milioane lei au fost alocate din bugetul local. La moment lucrările se află în stadiul de finisare.Totodată, din bugetul municipal,  au fost alocate 300 mii lei pentru reconstrucția rețelelor de iluminare stradală în perimentrul acelorași străzi, lucrări care au fost finalizate în an. 2020.”

Pe lângă acest proiect, în anul 2020, la Cricova au  fost implementate încă 5 proiecte vitale pentru oraș. Care sunt acestea și despre alte momente importante de la beciurile cu vin și industria de la Cricova în perioada de pandemie, puteți vedea în interviul integral realizat de portalul nostru cu domnul Valentin Guțan: https://alocapitala.md/din-prima-sursa-valentin-gutan-unul-dintre-motto-urile-de-care-ma-conduc-in-viata-si-in-activitate-este-de-a-asculta-problemele-cu-care-se-adreseaza-cetatenii/

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here