Concurs privind achiziționarea locuințelor de manevră

0
672

Primăria municipiului Chişinău va achiziționa un lot de locuințe de manevră (15 apartamente) destinate cazării temporare a persoanelor în situații de urgență.

Un anunț în acest scop a fost făcut pe parcursul lunii curente de către Direcția generală locativ-comunală și amenajare, pe platforma electronică www.achiziții.md.

Astfel, în urma licitației vor fi procurate 3 apartamente cu două camere și alte 12 locuințe cu o singură cameră. O altă condiție impusă pentru viitoarea achiziție este ca fiecare apartament să fie expus în lot separat.

Suma prevăzută pentru achiziționarea locuințelor de manevră este de 8,4 milioane lei, iar mijloace financiare în acest scop au fost planificate în bugetul municipal pe anul 2019.

Ofertele pentru concurs pot fi depuse până la data de 22 martie 2019, ora 10:50.

Precizăm că locuințele de manevră sunt destinate cazării temporare a persoanelor ale căror locuinţe suportă lucrări de reparaţie capitală sau de reconstrucţie, ce nu pot fi efectuate în blocuri fără evacuarea locatarilor, ori destinată cazării persoanelor rămase fără locuinţe în urma calamităţilor naturale sau destinate persoanelor care au fost evacuate din locuinţele sociale.

chisinau.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.