Sâmbătă, 13 mai 2023, ora 11:00, în Scuarul Mihai Dolgan, str. Bulgară nr. 43, va avea loc un eveniment cultural-artistic, organizat de Pretura sectorului Centru în conlucrare cu Direcția pentru Protecția Drepturilor Copilului, cu prilejul cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei.
În cadrul evenimentului vor participa copii din sector cu recital de poezie, cântec, dans, expoziție cu lucrările handemade a copiilor din Centrele comunitate din sector.
De asemenea vor evolua: interpreții Mariana Mihăilă, Mariana Filipovici si Vlad Codreanu.
Totodată, Pretura Sectorului Rîșcani în colaborare cu Direcția Educație Tineret și Sport și Direcția pentru Protecția Drepturilor Copiilor ale sectorului Rîșcani, precum și CAE „Curcubeul” și Școala de Arte „Valeriu Poleakov” organizează sâmbătă, 13 mai, 2023 în Scuarul Complexului „Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire”, cu începere de la orele 13:00, un eveniment cultural, care are drept scop promovarea și evidențierea „familiei” și rolul ei în dezvoltarea societății.
Duminică, 14 mai 2023, ora 11:00, în Parcul „Alunelul” va avea loc un eveniment cultural-artistic, organizat de Pretura sectorului Buiucani.
În cadrul activității de Ziua Familiei vor evolua interpretele: Mariana Mihăilă și Dana Marchitan, Ansamblul de dansuri populare ,,Hora Horița”, al Preturii sectorului Buiucani, conducător artistic, Constantin Șchiopu , Maestru în Artă; Ansamblul de Fluieriști ,,Mugurașii”, din cadrul Liceului de Creativitate și Inventică ,,Prometeu-Prim”, conducător artistic, Valeriu Mereuță; Ansamblul vocal al Centrului comunitar ,,Eurica”, al Direcției pentru Protecția Drepturilor Copilului Buiucani”, conducător artistic – Vasile Pidghirnîi, Ansamblul vocal al Centrului de Creație ,,Vatra”, cond. art. Lilia Focsa etc.
Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.