Foto: Iv Ceban

Primarul General de Chișinău, Ion Ceban va depune o cerere prealabilă de chemare în judecată a Premierului, Natalia Gavrilița și a ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco. Declarația a fost făcută astăzi, 28 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă. Edilul a spus că drept despăgubiri va cere ca Gavrilița și Litvinenco să măture Piața Marii Adunări Naționale(PMAN) timp de un an de zile.

„M-au acuzat direct și au zis că sunt în lista acelor persoane și entități care sunt sancționate de către Statele Unite, ceea ce nu este adevărat. Au dus lumea în eroare intenționat și vădit, este un abuz de putere, deoarece se folosesc de funcțiile pe care le au și declară toate prostiile care le trec prin cap doar pentru a denigra oamenii”, a declarat primarul.

El spune că acțiunile guvernării sunt manipulatoare, mincinoase și orientate direct spre defăimarea partidului politic Mișcarea Alternativă Națională(MAN). ”Mai grav este că de la tribuna Guvernului este atacat un partid în formare”, a precizat Ceban.

Totodată, primarul a spus că dacă premierul RM și ministrul Justiției nu vin cu dezmințiri, ”vor mătura PMAN timp de un an de zile”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.