În Piața Marii Adunări Naționale au loc pregătiri pentru sărbătorile de iarnă 2023-2024. Astfel a fost deja instalată carcasa Pomului de Crăciun și este amenajată zona unde va fi amplasat Târgul de Crăciun.

Subiectul a fost discutat luni, în cadrul ședinței operative săptămânale.

Primarul General, Ion Ceban, a declarat că serviciile responsabile de pregătiri depun tot efortul ca până la 23 decembrie, când va fi dat startul sărbătorilor de iarnă la Chișinău, să fie amenajat tot orașul, pentru ca orășenii să simtă feeria Crăciunului și a Revelionului.

De asemenea, municipalitatea a pregătit un program cultural-artistic consacrat sărbătorilor de Crăciun și de Anul Nou, pentru ca locuitorii și oaspeții capitalei să aleagă și să participe acolo unde este cel mai interesant pentru ei.

Astfel pentru data de 23 decembrie 2023, când va fi dat startul sărbătorilor de iarnă 2023-2024, Primăria Chişinău pregăteşte un spectacol de excepţie.

În scenă vor evolua interpreţi îndrăgiţi: Nelly Ciobanu, trupa „Brio Sonores”, Cornelia Ştefăneţ, Adrian Ursu, Natalia Gordienco, iar invitatul special al serii va fi Ştefan Bănică Junior, din România.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.