În weekend-ul: 28 – 29 octombrie 2023, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone, cu scopul de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole de sezon.

În sectorul Botanica, în Parcul „Valea Trandafirilor” (aleea spre bd. Decebal) – târgul cu articole hand-made. Totodată, pe bd. Dacia, 26, în colaborare cu AO ”Perspectiva” – târgul producătorilor autohtoni.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 28 octombrie 2023 – târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

De asemenea, târgul meșterilor populari și producătorilor autohtoni pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 103 (cinematograf ”Patria”).

Iar în Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet  ”Maria Bieșu” – târgul cu miere și produse apicole.

În sectorul Centru – târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume, zilnic, până pe 31.10.2023, pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir.

În sectorul Râșcani – Târg cu fructe, legume și produse apicole pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 și str. Calea Orheiului 109/2, până pe 31.10.2023.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.