Instituțiile de învățământ eco-responsabile sunt invitate să participe în cadrul proiectului „ORAŞ CURAT CU E-DEŞEU RECICLAT”

0
915

În programul de studii 2019 şi-a făcut loc prima etapă de implementare a proiectului de responsabilitate ecologică şi socială „ORAŞ CURAT CU E-DEŞEU RECICLAT” – pentru o Moldovă mai curată şi mai competitivă!

La moment, în total 17 licee, colegii, inclusiv și universități din mun. Chișinău deja s-au înregistrat în proiect și au primit un tomberon specializat pentru colectarea e-Deşeurilor. Fiecare din ele vor depune maxim efort şi inițiativă pentru a colecta cât mai multe e-Deşeuri.

Anume elevii şi studenții sunt cei care, credem noi, vor oferi un exemplu demn de urmat şi vor putea coordona o mobilizare maximă pentru a colecta cât mai multe deşeuri electronice, reducând astfel ponderea acestor deşeuri ajunse la groapa de gunoi!

Conform proiectului, se planifică înregistrarea a 25 de instituții de învățământ, respectiv înregistrare rămâne încă deschisă la adresa.

Proiectul „Oraș curat cu e-Deșeu reciclat este realizat de AO „Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor” sub patronajul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului în parteneriat cu Asociația MoldRec, Primăria Municipiului Chișinău şi cu suportul Programului de Granturi Mici al GEF, implementat de UNDP Moldova.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.