Termoelectrica S.A. a finalizat  un șir de lucrări importante de reparație și modernizare a rețelelor termice de distribuție în mai multe locații.

Astfel,  au fost modernizate trei tronsoane de rețele termice:

  • Mihai Viteazu 10/1, tronson cu diametrul nominal de 700mm, care aprovizionează consumatorii de energie termică din sectorul Buiucani al capitalei și partea centrală a orașului;
  • Otovasca 14 și str. Otovasca 14/1 – două tronsoane de conductă termică supraterană cu diametrul nominal de 700mm care asigură cu energie termică circa 70% din consumatorii de energie termică din sectorul Botanica al capitalei;
  • Totodată, au fost înlocuite două vane vechi, cu două robinete triplu excentrice, de ultimă generație, cu diametrul nominal de 700mm, care vor contribui considerabil la asigurarea furnizarea serviciilor de termoficare, fără provocări și abateri în sistem.

Potrivit Termoelectrica, lucrările au drept scop asigurarea fiabilității și calității serviciilor de termoficare, tronsoanele respective fiind cu un termen de exploatare de circa 40 de ani, fiind o adevărată provocare în asigurarea calității serviciilor pentru consumatorii din sectoarele respective.

Potrivit directorului general interimar, Vasile LEU, Termoelectrica S.A. este implicată activ în desfășurarea unui șir de lucrări importante atât la capitolul pregătirii instalațiilor termotehnice de producere a energiei termice, cât și a infrastructurii de furnizare a serviciilor de termoficare, pentru funcționarea eficientă a întreprinderii în următorul sezon rece și asigurarea consumatorilor cu încălzire și apă caldă calitative, în regim non stop.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here