Pe data de 16 decembrie 2023, în intervalul orelor 11:00 – 13:00, va fi suspendat traficul rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor A. Pușkin și str. Ismail.

Măsura a fost luată în legătură cu desfășurarea unei acțiuni social-sportive, Maratonul de Crăciun, ediția 2023, organizat de către AO Clubul Sportiv „SPORTER” și compania “SIMPALS”, în colaborare cu Primăria Municipiului Chișinău.

Rutele de transport public municipal care traversează zona vor fi redirecționate pe străzile adiacente.

Astfel, pe perioada desfășurării competițiilor sportive, circulaţia troleibuzelor și autobuzelor va fi organizată după cum urmează:

TROLEIBUZE:

Rutele nr. 1, 4, 5, 8, 22, 34 vor circula pe str. București în ambele direcții.

Rutele nr. 2 și 36 vor fi redirecționate pe str. Pan Halippa – str. Ismail.

Ruta nr. 30 va fi prescurtată până la str. Ismail.

De asemenea, pentru data de 16.12.2023, se suspendă și activitatea troleibuzului turistic.

AUTOBUZE:

Ruta nr. 5tur: de pe bd. Dacia pe str. București, str. Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit și retur: de pe str. Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni pe str. Columna, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 9, tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni, str. București, str. Tighina și în continuare pe traseul stabilit și retur: de pe str. Ismail pe str. București, str. S. Lazo, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 11, tur-retur: de pe bd. C. Negruzzi pe str. Ciuflea, str. București, str. S. Lazo, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 26tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. M. Cebotari, str. Columna, str. Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit și retur: pe traseul stabilit.

Ruta nr. 46, tur: de pe str. Ciuflea pe bd. C. Negruzzi, sens giratoriu, bd. C. Negruzzi, str. Ciuflea, str. București, str. S. Lazo, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit și retur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni, str. București, str. Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.