În perioada bilunarului, care se va desfășura până în 30 noiembrie 2022, subdiviziunile municipale specializate din sectorul Botanica vor curăța străzile și sistemele de scurgere (pluviale), trotuarele, stațiile de așteptare a transportului public, teritoriile curților blocurilor de locuințe, platourile de acumulare a deșeurilor și depozitarea separată a gunoiului și lichida gunoiștile neautorizate.
În acest sens, Pretura sectorului Botanica vine cu un apel către locuitorii sectorului și agenții economici privind necesitatea depozitării separate a deșeurilor: frunziș și gunoi menajer, neadmiterea incendierii deșeurilor de orice proveniență, menținerea în stare salubră a terenurilor aferente caselor de locuit/ teritoriile din preajma imobilelor pe care le administrează.
”Menționăm faptul, că în cazul neconformării acestor solicitări, persoanele fizice și juridice sunt pasibile de sancțiuni sub formă de amendă, conform art. 181 al Codului Contravențional al Republicii Moldova. De asemenea îndemnăm locuitorii să se implice activ în campania de salubrizare!”, comunică Pretura.
Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.