Pretura sectorului Ciocana, informează despre lucrările efectuate a serviciilor municipale specializate din sector

0
799

Î.M. Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi cu 38 de muncitori și 6 unități de transport, efectuează lucrări de salubrizare și evacuare a gunoiului din urnele aleii bd.Mircea cel Bătrîn.

Colectarea și evacuarea gunoiului ocazional de pe terenurile municipale din str.Mihail Sadoveanu, str.Petru Zadnipru, str.Igor Vieru, str.Ginta Latină, str.Vadul lui Vodă, str.Nicolai Milescu Spătarul.

Totodată în scuarul din str.Ginta Latină continuă curățarea arborilor, arbuștilor și defrișarea suprafețelor împădurite.

De asemenea se efectuează curățarea arborilor cu turnul din str.Ginta Latină nr.19, 21, 23, str.Otovasca.

De asemenea continuă doborârea arborilor fără turn, evacuarea lemnului și evacuarea crengilor din Parc-Pădure ”Râșcani”.

Asociația de Proprietari de Locuințe Privatizate 54/218 salubrizează și evacuează gunoiului menajer la stațiile de așteptare a transportului urban, trecerile de pietoni, treptele de acces, platourile de acumulare a gunoiului menajer cât și salubrizarea terenurilor municipale din str.N.Milescu Spătarul nr.4 și str.Ginta Latină.

Î.M. Regia „Exdrupo” efectuează lucrări de salubrizare manuală pe bd.Mircea cel Bătrîn. De asemenea se efectuează lichidarea situației de avariere în asfalt rece pe str.Varnița.
Toate aceste lucrări sunt efectuate în interesul locuitorilor sectorului Ciocana și a municipiului Chișinău.

Pretura Ciocana

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.