Primăria municipiului Chişinău și Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării vor colabora pentru implementarea proiectelor de interes comun

0
212

Primarul general al municipiului Chişinău, Ion Ceban, a avut luni, 13 ianuarie, curent o întrevedere cu ministrul Educaţiei, Culturii şi Cercetării, Corneliu Popovici.

Cei doi oficiali au discutat despre perspectivele de colaborare și implementare a proiectelor comune.

Una din temele centrale ale discuției s-a axat pe necesitatea reabilitării clădirii Circului din Chișinău, precum și a infrastructurii complexului.

În prezent, cu suportul UNDP Moldova avem realizată expertiza tehnică a edificiului, iar împreună cu Executivul și partenerii de dezvoltare ne propunem ca în cel mai apropiat timp să începem reabilitarea clădirii Circului“, a menţionat primarul general Ion Ceban.

Discuţiile dintre edilul capitalei și ministrul educației au vizat şi probleme de interes comun: dezvoltarea sistemului educațional municipal, colectările informale de bani în școli și grădinițe, necesitatea îmbunătățirii procesului de achiziții pentru alimentația copiilor, precum și dezvoltarea mai multor proiecte pentru elevi şi tineri.

Datorită bunei colaborări pe care o avem cu administraţia publică centrală, sunt sigur că vom reuși să realizăm multe proiecte ce vizează domeniul educaţional şi cultural al capitalei“, a spus primarul general.

chisinau.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here