„Pajura Albă” S.R.L. va putea folosi în continuare toponimicul „Chișinău” în denumirea postului de radio „Radio Chișinău”, până la aprobarea unei decizii în acest sens de către Consiliul Municipal Chișinău. O dispoziție în acest sens a fost semnată luni, 06 iunie, de Primarul General, Ion Ceban.

Potrivit Primăriei, subiectul enunțat a fost abordat în cadrul ședinței operative săptămânale de luni, ca urmare a discuții aprinse în spațiul public pe parcursul săptămânii trecute.

În context, edilul capitalei a menționat că dispoziția a fost adoptată pentru ca postul de radio să-și poată continua activitatea în formatul existent.

Ion Ceban a precizat că proiectul de decizie privind utilizarea toponimicului „Chișinău” de către SRL „Pajura Albă” (Radio Chișinău) a fost perfectat de către executivul Primăriei în decembrie 2021, fiind propus spre examinare către CMC tot de către executiv. De asemenea, proiectul de decizie este inclus pe ordinea de zi a ședinței Consiliului municipal din 09 iunie 2022.

 

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.