Acțiuni întru combaterea comerțului neautorizat stradal din sectorul Ciocana

0
832

În scopul combaterii comerțului neutorizat din sectorul Ciocana, prin dispozițiile pretorului, nr.01-10/84 din 29.11.2018 și nr.01-10/85 din 30.11.2018, a fost instituit grupul de lucru și elaborat planul de acțiuni întru combaterea comerțului neautorizat stradal.

Coloboratorii preturii în comun cu angajații Secției Securitate Publică a Inspectoratului de Poliție Ciocana, au realizat un complex de măsuri de prevenire și lichidare a comerțului stradal. 

În urma verificărilor de pe bulevardul Mircea cel Bătrîn, str. Petru Zadnipru, str. Igor Vieru și str. Aleco Russo, comercianților ambulanți neautorizați, au fost informați cu privire la norma legală care interzice comerțul în stradă, sancțiunile care survin în urmă încălcării legislației în domeniul comerțului neautorizat și modalitatea amplasării acestora în piața din sectorul Ciocana. 

Astfel în rezultatul măsurilor efectuate, au fost informați cetățenii sectorului că produsele procurate trebuie să fie din magazinele specializate, dar nu din stradă și să nu încurajeze comercianții ambulanți de a desfășura activitatea de comerț ilegală.

Totodată, a fost stabilită o rută de patrulare formată din trei angajați ai Inspectoratului de Poliție și un funcționar public din cadrul Preturii sectorului Ciocana cu statut de agent constatator.

Începînd cu 06 decembrie 2018, angajații preturii sectorului Ciocana și a sectoarelor de poliție 2, 3 și 4 a Secției Securitate Publică a Inspectoratului Poliției Ciocana, vor fi implicați zilnic pe adresele sus indicate, la menținerea ordinii publice și neadmiterea comerțului stradal.

Pretura Ciocana

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.