Administrația Preturii Centru informează despre intervența întreprinderilor specializate la deszăpezire

0
742

Administrația Preturii sector Centru informează: ca urmare a precipitațiilor de lapoviță din data de 24 ianuarie, întreprinderea specializată municipală ”Exdrupo” a intervenit cu tehnică specială pentru lucrările de deszăpezire și presărare a materialului antiderapant, astfel s-au întreprins toate măsurile pentru prevenirea formării poleiului pe arterele de carosabil și spațiile pietonale.

Administrația Preturii sector Centru mizează pe atitudinea responsabilă a șoferilor, fiind rugați să nu parcheze pe prima bandă de circulaţie şi pe trotuarele din curţile blocurilor.

În condițiile de iarnă dificile Pretura sector Centru solicită tuturor citadinilor să i-a toate măsurile pentru asigurarea mobilității urbane: agenții economici să deszăpezească zonele adiacente și spațiile pietonale, fiind folosite materiale antiderapante, să informeze locuitorii cu zonele de pericol – Atenție pericol de cădere a țurțurilor.

Pentru problemele ce țin de situația creată în urma condițiilor meteo, locuitorii din sector sunt rugați să apeleze la dispeceratul Întreprinderii “Exdrupo” la nr. (022)- 47 -13 -20 sau la dispeceratul municipal central la (022)- 22- 22- 67.

Pretura Centru

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.