Foto: Echipa 902

Oamenii legii au fost anunțați, în această dimineață că în sediul judecătoriei Chișinău, sectorul Buiucani se află un obiect exploziv.

Potrivit poliției, sesizarea a parvenit la ora 08:02.  Apelul a fost făcut de un bărbat, care a afirmat că în incinta Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, din bd. Ștefan cel Mare, se află o bombă.

La fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate: Batalionul de patrulare și reacționare operativă al DP mun. Chișinău, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Buiucani, angajații IGSU, fiind solicitată intervenția specialiștilor de la Bombteh.

Oamenii legii au încercuit zona și au evacuat toți angajații și cetățenii ce se aflau în incinta clădirii.

În prezent, toate serviciile specializate activează la fața locului. Angajații poliției întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a efectuat apelul, astfel toate circumstanțele urmează a fi stabilite.

Pe caz a fost inițiat un proces penal. Conform legislației cel care  a apelat riscă amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here