15 autospeciale, model EFE pe șasiu RENAULT, din cele 30 achiziționate de către Primăria Chişinău, în cadrul Proiectului „Deșeuri Solide Chișinău” de la compania Grădinăriu Import Export S.R.L. România, au ajuns în parcarea operatorului municipal de salubrizare.
Autospecialele, cu încărcare din spate a containerelor și cu capacități diferite de transportare a deșeurilor (13 – 16 m3), sunt echipate cu tehnologii moderne, inclusiv pentru compactarea deșeurilor, ceea ce le face mai eficiente și mai economice, contribuind, astfel, la reducerea timpului și costurilor operaționale.
Echipa de șoferi și personalul specializat urmează să fie instruit în mod corespunzător, pentru a utiliza aceste unități de transport sigur și eficient.
Grație celor 30 de autospeciale noi, Întreprinderea Municipală își va îmbunătăți capacitățile de a face față atât cerințelor în continuă schimbare ale sectorului de gestionare a deșeurilor, dar și va oferi servicii de calitate clienților săi.
Achiziția celor 30 de autospeciale face parte din cadrul proiectului „Deșeuri Solide Chișinău”, finanțat de către Primăria Municipiului Chișinău și investitorii internaționali BEI, BERD și E5P.
Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.