Astăzi, 18.12.2018, pretorul Nicolae Balaur a organizat o ședință de lucru cu gestionarii de blocuri locative

0
702

Astăzi, 18.12.2018, pretorul Nicolae Balaur a organizat o ședință de lucru cu gestionarii de blocuri locative pentru a-și face împreună temele ce țin de buna gospodărire.

Și pentru a-i motiva la acțiunile de salubrizare, aceștea au primit daruri simbolice: seturi pentru gospodărie (lopată, greblă, mătură).

Subiectele ce s-au abordat: salubrizarea pe timp de iarnă, aplicarea la proiectele pentru izolarea termică, modernizarea sistemului de alimentare cu energie termică, identificarea conceptului unic pentru amenajarea curților de bloc, cofinanțarea lucrărilor de reparație a trotuarelor, căilor de acces, cât și adresele pentru implicare în situațiile: scurgerea apelor pluviale, iliminatul stradal, platformele de gunoi, evacuarea grămezilor cu vegetație, bănci în curtea de bloc etc.

În concluzie, am apreciat atitudinea gestionarilor, deschiderea pentru conlucrare cât și promovarea proiectelor ce le-am aplicat împreună pentru salubrizare și amenajare. E îmbucurător când lucrurile bune sunt apreciate.

Pretura Râșcani

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.