În perioada: 16 -17 iulie 2022, între orele 06:00-24:00, va fi suspendat traficul rutier pe str. Columna, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și Alexandr Pușkin.

Măsura a fost luată în contextul desfășurării în perimetrul menționat a celei de-a II-a ediție a Festivalului „Te salut, Chișinău!”.

Astfel circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Ruta de troleibuz nr. 24 va circula spre cartierul Telecentru: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. Alexei Mateevici, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de troleibuz nr. 28 va circula spre sectorul Botanica: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. 31 August 1989, str. A. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. Constantin Negruzzi, bd. Iurie Gagarin și în continuare pe traseul stabilit.

Rutele de microbuz nr. 138, nr. 162 și nr. 192 vor circula de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. 31 August 1989, str. A. Pușkin, str. Columna și in continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here