Punem soarele la muncă. Aducem în Chișinău arbori solari care vor genera energie electrică verde. La tulpina acestui copac vă puteți recrea, încărca telefoanele, utiliza wi-fi. Iar serile el va lumina împrejurimile datorită energiei acumulate ziua de la soare.

Haideți să alegem împreună locul unde vor fi instalați arborii solari în capitală.

Vă invităm vineri, 16 noiembrie, ora 16.00, în sala de ședințe a Primăriei mun. Chișinău (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 83, etaj 2).

Echipa Primăriei și a proiectelor inovatoare UNDP Moldova Green City Lab MiLab și Business Innovation Lab – va prezenta detaliat tehnologia arborilor solari și beneficiile lor pentru chișinăuieni și mediul ambiant.

La eveniment vom discuta împreună unde este mai bine să instalăm arborii generatori de energie verde.

Criteriile pentru selectarea locului sunt următoarele:

☑️ Spațiul propus trebuie să fie un loc deschis cu o suprafață de cel puțin 200 metri pătrați. Instalația solară trebuie să fie amplasată pe o suprafață solidă și necesită un perimetru de instalare de cel puțin 4 metri pătrați.
☑️ Locul propus trebuie să fie public accesibil și să fie în apropierea unui flux de oameni care să beneficieze de oportunitățile oferite de instalația solară.
☑️ Spațiul propus trebuie să fie amplasat într-o zonă însorită cu acces la lumina soarelui pe parcursul întregii zile. Se recomandă ca locul propus să fie îndepărtat de clădiri înalte care pot restricționa accesul la lumină.

Veniți să alegem împreună locul unde instalăm arborii solari în Chișinău!

Primăria Mun. Chișinău

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.