Începând cu 2 noiembrie 2023, vor fi operate zboruri directe Tel Aviv-Chișinău de către o companie aeriană israeliană. O înțelegere în acest sens a fost stabilită de către ambasadorul Republicii Moldova în Israel, Alexandr Roitman cu Directorul General al companiei aeriene ”Arkia”, Gadi Tepper, în cadrul întrevederii oficiale de astăzi, 25 octombrie.

În cadrul întrevederii oficiale de la sediul companiei ”Arkia”, părțile au remarcat micșorarea drastică a numărului de zboruri directe dintre Tel Aviv și Chișinău din cauza stării de urgență și stării de război în Israel, precum și creșterea semnificativă a prețurilor la biletele avia.

Totodată, luând în considerare cererea în creștere a cetățenilor moldoveni în vederea deplasării în Republica Moldova, care s-au adresat la misiunea diplomatică, precum și la solicitarea Ambasadei Republicii Moldova în Statul Israel, compania ”Arkia”, a decis operarea a câte două zboruri pe săptămână pe direcția Tel Aviv-Chișinău, în zilele de joi și duminică.

Potrivit Ambasadei Republicii Moldova în Israel, primele două zboruri vor avea loc pe 2 noiembrie și 5 noiembrie 2023.

Procurarea biletelor avia, precum și orarul și frecvența curselor pot fi verificate pe pagina web a companiei ”Arkia„.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.