La solicitarea consumatorilor Termoelectrica a inițiat astăzi procedura de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordați la sistemul centralizat de termoficare din municipiul Chișinău.

Potrivit unui comunicat emis presei, vor rămâne conectate la serviciile de termoficare blocurile locative, instituțiile medicale și cele de învățământ ale căror administratori nu au solicitat sistarea livrării energiei termice, transmite Știri.md.

Termoelectrica livrează energie termică pentru încălzire și apă caldă tot anul împrejur, iar toate branșamentele sunt dotate cu echipamente care permit conectarea/deconectarea și reglarea căldurii la la necesitate, cât și contoare performante de evidență a energiei termice consumate.

Pentru informații suplimentare cu privire la procedura de deconectare, consumatorii au la dispoziție Centrul de Apel: 1300 sau 022 447 447.

Menționăm că Termoelectrica asigură cu energie termică 4.400 de imobile, dintre care: 460 instituții bugetare, 770 agenți economici/alte instituții bugetare, 2860 de blocuri locative cu circa 210 mii de apartamente și 300 case particulare din mun. Chișinău.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here