Comercianții ambulanți din preajma Pieței Centrale au fost evacuați

0
682

Comercianții ambulanți de pe strada Mitropolitul Varlaam, în apropiere de Piața Centrală, au fost evacuați.

Paznicii le-au interzis să mai vândă acolo, așa că oamenii nu știu ce vor face cu marfa. Cei din administrația pieței susțin că în zonă va fi organizat un iarmaroc școlar.

Pe strada Mitropolitul Varlaam, în apropiere de Piața Centrală, au dispărut toate mașinile, parcate de obicei acolo, și împreună cu ele comercianții ambulanți care vindeau fructe și legume. Zona a fost îngrădită, astfel s-a redus din aglomerație.

Oamenii care până ieri au vândut în stradă erau și astăzi în zonă. Aceștia spun că de dimineață li s-a spus să plece, fără să li se ofere un alt spațiu pentru a activa, iar acum nu știu ce vor face cu marfa.

La polul opus, cei din conducerea pieței susțin că oamenii au fost anunțați din timp, așa că de dimineață paznicii le-au interzis comercianților să-și aranjeze marfa.

Noul director de la Piața Centrală a spus că în zonă va fi amenajat un iarmaroc școlar, începând cu 15 august, iar comercianții ambulanți sunt îndemnați să vândă la tarabele din piață.

Totodată, cei din administrație susțin că după ce va fi închis iarmarocul, acolo vor fi organizate târguri cu produse autohtone.

stiri.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here