Consilierul municipal PUN, Corneliu Pântea susține că subiectul Stadionului Republican nu are finalitate. ”Haideți să inițiem un referendum ca cetățenii să spună ce se vrea acolo”, a declarat Pântea, în cadrul emisiunii AloCapitala cu Margarita Raducan.

”Subiectul Stadionului Republican este un subiect depășit. Stadionul a fost deja vândut. Din 2007, când a fost distrus Stadionul Republican, până în 2022 nici un consilier municipal nu a abordat acest subiect în CMC. Haideți să inițiem un referendum ca cetățenii să spună ce se vrea acolo”, a menționat consilierul.

Totodată el a spus că nu știe cum va semna această decizie.  ”Subiectul s-a supus votului. În procedura de vot colegii au început să iasă din sală. Dacă în urma video se demonstrează că a fost cvorum este una, dacă nu – această decizie va trebui să mai vină încă o dată în CMC”, a precizat consilierul PUN.

De asemenea, el a precizat că acum este vorba de formarea grupurilor de lucru care urmează să strângă în 90 de zile câteva mii de semnături.

”După acest lucru se vine iarăși în CMC ca Consiliul să inițieze un referendum. Atunci se votează nu cu majoritate simplă, dar cu majoritatea consilierilor aleși – 26 de voturi pe care astăzi ei nu le au”, a conchis Corneliu Pântea.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.