Coordonarea și monitorizarea lucrărilor de salubrizare în teritoriu

0
651

Pretura sectorului Ciocana la indicațiile primarului general interimar, Ruslan CODREANU și cu coordonarea și monitorizarea lucrărilor în teritoriu de către pretorul sectorului Ciocana, Sinilga ȘCOLNIC, împreună cu serviciile specializate, respectiv Î.M. Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi, Î.M. Regia „Exdrupo”, Asociația de Proprietari de Locuințe Privatizate 54/218 continuă efectuarea salubrizării pe următoarele străzi:
🔸 salubrizarea stațiilor de așteptare a transportului urban (68 la număr),
trecerile de pietoni, treptele de acces și platourilor de acumulare a deșeurilor menajere din str.Ișnovăț nr.2, str.Otovasca nr.21.
🔸 salubrizarea terenurilor municipale prin colectarea gunoiului menajer din str. Nicolae Milescu Spătarul nr.17, 19, 19/2, 21, 25.
🔸 salubrizarea și evacuarea vegetației/frunzișului din scuarul Direcției Educație Tineret și Sport Ciocana, str.Alecu Russo nr.57.
🔸lichidarea gunoiștei neautorizate din str.Vadul lui Vodă – traseul Tohatin.
🔸 continuă salubrizarea manuală str.Nicolae Milescu Spătarul.
🔸 continuă amenajarea terenului din str.Igor Vieru nr.15/1 prin demontarea și montarea bordurilor, ridicarea la cotă a fântânilor și alte lucrări.
🔸 salubrizarea terenului, curățarea urnelor, semănat gazon, reparația gazoanelor alei bd. Mircea cel Bătrân.
🔸salubrizarea terenului și fâșiilor riverane, curățarea urnelor, încărcarea și evacuarea crengilor din Parc-Pădure „Râșcani”
🔸 mobilizarea solului în florării din str.Vadul lui Vodă și str.Meșterul Manole.

Împreună facem și păstrăm sectorul Ciocana și orașul Chișinău curat!

Pretura Ciocana

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here