De mâine, 08 aprilie, în toate sectoarele capitalei vor fi inaugurate Târgurile de Paşti, unde locuitorii și oaspeții capitalei vor fi așteptați cu o varietate de produse tradiționale, cadouri și decorațiuni.
”Ediția 2023 reunește producători locali care vor oferi produse specifice de Paști, savuroase bunătăţi tradiţionale, dar şi multe idei de cadouri pentru cei dragi şi decoraţiuni de sărbătoare care să vă bucure în această primăvară! De asemenea, cu ocazia Sărbătorilor de Paști, vor fi organizate mai multe evenimente în capitală”, menționează municipalitatea.
Tot din 8 aprilie, în sediul Preturii Rîșcani va fi inaugurată o expoziție cu tematică pascală.  La aceeași dată, în scuarul„ Feciorii Patriei – Sfântă Amintire” din strada M. Costin va fi organizat un concert, iar pe 13 aprilie, tot în scuar se va desfășura Festivalul cântecului Pascal „Lăudați pe Domnul”.
Festivalul municipal de cântec popular pascal ,,Pentru tine, Doamne”, ed. a XXIV-a, va avea loc la Pretura sectorului Botanica și Biserica ,,Sfântul Dumitru”, pe 11 și 13 aprilie.
Târgurile de Paști vor fi deschise în perioada 8 – 24 aprilie, între orele 7:00-19:00.
Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.