Despre dezvoltarea sustenabilă în sectorul Râșcani

0
565

Indicatorul de rezultat sunt locurile de odihnă și agrement organizate și îmbunătățite pentru locuitori”, a menționat pretorul Vlad Melnic cu referire la lucrările de amenajare a zonelor verzi din sectorul Râșcani.

Ieri, 18.02.2020, la fața locului, despre sistematizarea și amenajarea scuarului Mezon (bd. Moscova, 21). Prin valorificarea mijloacelor alocate din bugetul municipal (3,3 mln lei) am reușit să realizăm un frumos proiect de amenajare cu alee pietonală, iluminat public decorativ de tip LED, mobiler urban, scaune și urne noi.

Ce ne-am planificat pentru anul 2020? Amenajarea scuarelor din str. N. Dimo (cu finanțare din bugetul municipal) și str. Doina (cu finanțare din bugetul municipal); construcția havuzului str. Ceucari (cu finanțare din bugetul municipal); modernizarea scuarului din str. M. Costin (cu finanțare din bugetul municipal); amenajarea scuarului din str. Kiev, 1 (în cadrul parteneriatului de finanțare din partea municipiului Arad, plus cota de participare din partea bugetului municipal). Muncim pentru implementarea proiectelor și apreciem susținerea oferită din partea Primarului General, Ion Ceban, a Consiliului municipal Chișinău.

Cu respect, Vlad Melnic, pretor al sectorului Râșcani.

rascani.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.