Banii rezolvă multe lucruri, dar nu în toate cazurile. Este o rușine să vorbim astăzi că avem școli unde curge acoperișul sau care nu au cantină. Declarația a fost făcută de Sergiu Afanasiu, directorul Școlii-grădiniță “Abeceluș “, în cadrul emisiunii AloCapitala cu Margarita Răducan.

”Dacă regulile sunt egale pentru toți, cum admiți la început de an, la trecerea în revistă a instituțiilor, să funcționeze o cantină insalubră de exemplu”, întreabă Afanasiu.

Potrivit lui, Primăria este fondatoarea mai multor instituții. ”Evident că are acest aparat de gestionare – direcțiile. După mine direcțiile de sector sunt organisme ineficiente. Dar atunci când ești fondator și ai mai multe instituții, cineva trebuie să le gestioneze, dacă nu ai încredere în capacitatea managerilor pe care i-ai numit, sau i-ai ales prin concurs”, a precizat el

Totodată, Afanasiu spune că prioritatea numărul unu ar trebui să fie școala, educația, copiii. ”Trebuie să-i urmărim pe cei care merg și adună buchete de flori în campanii electorale și să vedem ce au făcut ei atâta timp”, a concluzionat Sergiu Afanasiu.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.