Echipele de muncitori și autospecialele Regiei ,,Exdrupo” intervin activ în toate sectoarele capitalei și în suburbii, depunând eforturi pentru deszăpezire, încă de la primele ore ale ninsorii, menționează autoritățile.
Actualmente, potrivit municipalității, toate arterele principale din oraș, accesele către suburbii și drumurile din suburbii au fost deszăpezite, astfel încât circulația mijloacelor de transport în condiții de iarnă este posibilă.
Astăzi, acțiunile de deszăpezire continuă cu 22 de unități și aproximativ 70 de muncitori, focalizându-se pe curățarea drumurilor secundare, acceselor în curți și către instituțiile de menire socială.
Drumarii au fost dislocați în teren de la primele ore cu temperaturi negative, în dimineata zilei de luni, 8 ianuarie, începând cu orele 3:00, când 23 de autospeciale și utilaje au fost antrenate în acțiunile de combatere a poleiului, prin raspandirea MAD.
Pe parcursul zilei, începând cu ora 8:00, la deszăpezirea drumurilor municipale s-a intervenit cu 34 de unități și 50 muncitori.
În schimbul de noapte, de la ora 22:00, 45 de autospeciale și tehnică și 60 de muncitori au fost implicați la curățirea părții carosabile și răspândirea materialului antiderapant, a menţionat în cadrul şedinţei operative a serviciilor municipale, şeful Direcţiei Mobilitate Urbană, Vitalie Mihalache.
Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.