Efectuarea lucrărilor de salubrizare în sectorul Ciocana

0
735

Pretura sectorului Ciocana, monitorizează în teritoriu, organizarea și coordonarea activităților serviciilor specializate în efectuarea lucrărilor de salubrizare.

Î.M. Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi cu 37 de muncitori și 6 unități de transport, salubrizează și evacuează gunoiul din urnele aleii bd.Mircea cel Bătrîn și str.Mihail Sadoveanu, str.Igor Vieru, str.Prof. Ion Dumeniuk și str.Petru Zadnipru.

Totodată în scuarul din str.Ginta Latină se curăță arborii, arbuștii și defrișarea suprafețelor împădurite.

De asemenea continuă efectuarea lucrărilor de defrișare a suprafețelor împădurite cu evacuarea crengilor și a lemnului din Parc-Pădure „Râșcani”, curățarea arborilor cu turnul din bd.Mircea cel Bătrîn, str.Podul Înalt, str.Otovasca.

Asociația de Proprietari de Locuințe Privatizate 54/218 salubrizează stațiile de așteptare a transportului urban,trecerile de pietoni, platourile de acumulare a gunoiului menajer. De asemenea salubrizarea trotuarului pentru pietoni din str.Igor Vieru, str.Petru Zadnipru și aleia „Școlarului”.

Î.M. Regia „Exdrupo” efectuează lucrări de plombare cu asfalt rece pe traseul Chișinău-Tohatin-Budești.

De asemenea se efectuează salubrizarea mecanizată cu tehnica specializată a str.Nicolae Milescu-Spătaru, str.Mihail Sadoveanu, str.Trasnistria și salubrizarea manuală pe str.Otovasca.

De asemenea curățarea canalizării pluviale pe str.Ginta Latină nr.11 și str.Otovasca.

Toate aceste lucrări sunt efectuate în interesul locuitorilor sectorului Ciocana și a municipiului Chișinău.

Pretura Ciocana

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.