Evacuarea deșeurilor depozitate neautorizat de pe terenul public în adiacentul traseului Vadul lui Vodă – Tohatin

0
736

În urma sesizărilor de la locuitorii sectorului s-a constatat că pe terenul public în adiacentul traseului Vadul lui Vodă – Tohatin au fost depozitat neautorizat deșeuri de construcție.

Astăzi la indicațiile pretorului sectorului Ciocana, Sinilga ȘCOLNIC a fost contractată tehnica specializată și muncitorii de la Asociația de Proprietari de Locuințe Privatizate 54/218 au salubrizat zona și au evacuat deșeurile depozitate neautorizat.

🔺ATENȚIONĂM🔺, agenții economici și persoanele fizice să nu depoziteze deșeurile de construcție și gunoiul menajer pe terenurile municipale, în caz contrar vor fi sancționați conform legislației în vigoare.

🔺Notă: În baza art.181 al Codului Contravențional al Republicii Moldova ”Încălcarea regulilor de asigurare a curățeniei în localitățile urbane și rurale” se sancționează cu amendă de la 18 la 36 de unități convenționale aplicată persoanei fizice sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 20 la 60 de ore, cu amendă de la 60 la 180 de unități convenționale aplicată persoanei juridice.

Pretura Ciocana

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.