Forumul Municipal al Tinerilor din Chișinău organizat la 21 aprilie (Galerie FOTO)

0
313

Forumul Municipal al Tinerilor din Chișinău organizat la 21 aprilie este evenimentul care a favorizat comunicarea cu reprezentanții autorităților publice locale și cooperarea cu alți actori comunitari în vederea formulării unor recomandări de îmbunătățire a sectorului de tineret.

În prima parte a evenimentului au fost prezentate rezultatele sondajului realizat în mediul tinerilor din mun. Chișinău, în perioada 01 martie – 20 martie 2019.

Astfel, am cunoscut necesitățile și provocările cu care se confruntă tinerii, precum și potențialii actori comunitari, care, în viziunea tinerilor, ar contribui la îmbunătățirea situației actuale a lor.

A doua parte a evenimentului a fost dedicată lucrului în ateliere și generării de idei, tinerii având ca sarcină să analizeze problemele ce privesc dezvoltarea lor personală, angajarea în câmpul muncii și lansarea unei afaceri, cât și participarea tinerilor în procesul decizional, voluntariat și serviciile publice destinate lor.

Pe baza celor discutate alături de specialiști din domeniile vizate, tinerii au formulat soluții, care, ulterior, au fost scrise sub forma unei rezoluții care urmează să fie înaintată Administrației Publice Locale.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here