Direcția Locativ-Comunală şi Amenajare
Câtă sare și material antiderapant au fost împrăștiate zilele trecute pe străzile capitalei și dacă a fost sau nu organizată salubrizarea manuală a trotuarelor. Întrebare la care ne-a răspuns Ion Burdiumov, șef Direcția Locativ-Comunală şi Amenajare.
Potrivit acestuia, în perioada 7-12 martie, perioadă în care în capitală a nins, angajații serviciilor municipale, au fost antrenați pe toate sectoarele orașului, pentru a desfășura acțiuni de prevenire și combatere a poleiului, prin împrăștierea materialului antiderapant pe trotuare, alei, bulevardele centrale cât și pe străzile secundare.
Totodată, pe parcursul săptămânii trecute, potrivit șefului DGLCA, serviciile de profil au intervenit la necesitate cu tehnică necesară pentru a lichida consecințele precipitațiilor sub formă de ninsoare.
Ca urmare, în procesul dat au fost implicate circa 20 utilaje, dotate cu lame și sărărițe și 388 persoane.
De asemenea, s-a intervenit în sectoarele capitalei cu lucrări de salubrizare manuală a curțile blocurilor de locuințe, trecerile de pietoni, platformele de acumulare a deșeurilor menajere și stațiile de așteptare a transportului public.
De asemenea, de către angajați întreprinderilor municipale, s-a efectuat salubrizarea manuală a terenului aferent Centrului de triere a refugiaților de la Moldexpo.
Totodată, are loc și golirea gunoiului ocazional din urnele amplasate pe teritoriului centrului.
Direcția Locativ-Comunală şi Amenajare
Direcția Locativ-Comunală şi Amenajare
Direcția Locativ-Comunală şi Amenajare
Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.