Primăria municipiului Chișinău a declarat că în urma intemperiei de ieri seară se fac estimările și evaluările suplimentare ale gradului de prejudicii și se calculează pagubele pentru a fi alocate surse financiare.
În fiecare sector vor fi create echipe separate. Decizia a fost luată în cadrul Comisiei Situației Excepționale Chișinău.
”Între timp, continuă să se intervină în toate sectoarele și să fie înlăturate pagubele. Situația este gravă și rugăm cetățenii să fie atenți”, menționează municipalitatea.
Totodată, Primăria Chișinău atenționează toată comunitatea educațională că, în urma intemperiilor din această noapte, pe drumurile municipiului și teritoriile instituțiilor de învățământ general, pot fi crengi rupte sau alte daune ce pot împiedica circulația persoanelor și a autovehiculelor.

”Rugăm conducătorii instituțiilor de învățământ să mobilizeze personalul și serviciile competente pentru aducerea în ordine a teritoriului și pentru asigurarea securității tuturor persoanelor și în special a copiilor. Recomandăm părinților să însoțească astăzi copiii, să fie atenți la posibilele pericole și să urmeze indicațiile administrației instituțiilor de învățământ”, îndeamnă responsabilii.
În caz de urgență, contactați imediat serviciile de intervenție și asigurați-vă că toată lumea este în siguranță.
Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.