În instituțiile de învățământ general din municipiul Chișinău se implementează Catalogul electronic (SICE). Acesta are scopul de a asigura o evidență zilnică precisă și eficientă a procesului educațional la nivel de instituție.
În conformitate cu Instrucțiunea de implementare a Catalogului electronic, aprobată prin Ordinul Ministerului Educației și Cercetării (MEC) al Republicii Moldova, conectarea instituțiilor de învățământ la acest catalog electronic se va realiza în urma solicitării din partea conducerii instituției.
Pentru a solicita conectarea la Catalogul Electronic, conducerile instituțiilor de învățământ din municipiul Chișinău sunt rugate să trimită cererea lor la adresa de e-mail victoria.musienco@mec.gov.md.
În baza experienței acumulate în utilizarea SICE timp de cel puțin un an de studii, fiecare instituție de învățământ are posibilitatea să ia decizia de a renunța la catalogul pe suport de hârtie. Odată luată această decizie, instituția trebuie să notifice atât Ministerul Educației și Cercetării, cât și Direcția Generală Educație Tineret și Sport.
Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.