19 oameni, inclusiv cinci minori au fost evacuați de pompieri dintr-un bloc de locuit din capitală, în urma unui incendiu izbucnit pe strada Dimineții 22/2. Cazul a fost înregistrat în seara zilei de 10 ianuarie către ora 21:30.
Potrivit primelor informații din geamul unui apartament de la etajul trei a fost observat fum dens.
Pentru lichidarea flăcărilor, la fața locului au fost îndreptate cinci echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși la destinație, angajații IGSU au stabilit că ard mai multe bunuri materiale dintr-o odaie a apartamentului cu suprafața totală de 50 m2. Pompierii au evacuat 3 persoane, inclusiv un minor din locuința unde a izbucnit arderea.
Totodată, pentru evitarea intoxicării cu produsele de ardere, salvatorii au evacuat de urgență locatarii din scara blocului, care a fost inundată cu fum. Angajații IGSU au reușit să scoată din zona de risc 19 persoane, inclusiv 5 copii. Persoanele evacuate nu au avut de suferit. Pompierii au reușit localizarea incendiului la ora 21:53 și lichidarea completă la ora 23:02.
Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 55 situații de risc.
Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.