Intervenția zilnică a serviciilor municipale în cadrul Campaniei de salubrizare de primăvară

0
101

Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul zilei de marți, în cadrul Campaniei de salubrizare de primăvară, serviciile municipale de profil au intervenit cu 500 persoane, la salubrizarea străzilor și trotuarelor, a curților de blocuri, precum și a zonelor verzi din aliniamentul stradal. În total, au fost efectuate 98 de curse de deșeuri.

Regia „Exdrupo” a activat pe parcursul zilei cu 32 de muncitori prin salubrizarea manuală a străzilor și evacuarea reziduurilor de pe carosabil, pe următoarele adrese: str. Gh. Asachi,  str. Mit. Dosoftei, str. V. Lupu, bd. D. Cantemir, str. Studenților, str. Grădina Botanică, str. Vadul lui Vodă, str. Uzinelor, fiind evacuate 29 de curse.

La rândul său, Regia locativ-comunală a intervenit cu 369 de muncitori, în curțile de bloc și în intercartiere, precum și la colectarea deșeurilor vegetale de pe teritoriile gestionate, fiind evacuate 54 de curse.

De asemenea, s-a lucrat la curățarea mecanizată a trotuarelor din zona istorică a orașului, dar și din sectoarele capitalei, pe următoare adrese: str. V. Alecsandri, str. A. Mateevici, str. A. Crihan, str. Paris, str. Alba – Iulia, str. Sucevița; str. I. Vieru; str. P. Zadnipru; str. Prof. I. Dumeniuk, str. N. Milescu – Spătarul; bd. Traian de la str. Grenoble – bd. Dacia, str. O. Goga , str. Cojocarilor, str. G. Ureche, str. Alexandru cel Bun, str. Columna, str. Al. Puşkin, str. Bălţi, str. Av. Iancu, Albişoara și str. Cahul.

De cealaltă parte, Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” a salubrizat 14 ha de gazon pe următoarele adrese: bd. Mircea cel Bătrân str. Otovasca, str. Podul Înalt, str. Grenoble, Scuarul din str. N. Dimo, str. Teilor, bd. Traian, str. N. Costin, str. M. Kogălniceanu, str. Mit. Dosoftei, str. M. Cebotari, str. A. Pușkin, Scuarul din str. M. Kogălniceanu, str. Mit. G. Bănulescu – Bodoni.  Au fost antrenate 101 persoane și evacuate 15 de curse de gunoi.

chisinau.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here