Foto: Iv Ceban

Mandatul primarului capitalei, Ion Ceban, ar putea fi suspendat. Declarația a fost făcută astăzi, 27 aprilie, de Ion Ceban, în cadrul unei conferințe de presă. Totodată, el susține că ar putea chiar să nu fie admis la alegeri.

Edilul capitalei a prezentat un act, potrivit căruia ANI a constatat încălcarea regimului juridic al declarării averii și intereselor sale personale.

Potrivit lui Ceban, în patru ani de zile ANI n-a găsit justificat cheltuirea a aproximativ 5 – 7 mii de euro anual. În total ar fi vorba de circa 30 de mii de euro.

„Noi am dat toate explicațiile, toate justificările, dar inspectorul de integritate a spus că justificările nu par a fi veritabile. Noi cu certitudine vom contesta acest lucru în instanța de jduecată și vom câștiga acolo”, a spus Ion Ceban.

În același timp, Ceban este de părere că Lilian Chișcă a fost pus în funcția de director al ANI „în special ca să aibă grijă de dosarul meu”.

Fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate(PAS) a venit cu o reacție în acest sens: ”Dacă tot se laudă cu așa sume de bani, atunci să o spună singur de unde i-a luat. Fracțiunea PAS nu a văzut acel act despre care spune Ion Ceban. Există organele competente care pot să se expună pe acest subiect”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.