La aeroportul din Chișinău, în zona de sosire a fost instalat un panou informativ cu tarifele de taxi, astfel încât pasagerii care sosesc să cunoască prețurile aproximative pentru serviciile de taxi.

Autoritatea aeroportuară a îndemnat pasagerii să aleagă cu prudență taxiurile parcate în afara clădirii aeroportului, întrucât vehiculele de la serviciile autorizate sunt staționate în parcări speciale.

”Îndemnăm să vă asigurați că la ieșirea din aeroport, și în perimetrul acestuia, folosiți servicii de taxi autorizate, dotate cu taximetru, cu funcție de măsurare a timpului și a distanței parcurse, calculare automată pe baza tarifelor stabilite și afișarea sumei de plată, iar la finele cursei emiterea obligatorie a unui bon de casă. Vă îndemnăm să vă asigurați că vi se respectă drepturile în calitate de consumator”, se arată în mesajul Aeroportului Chișinău.

Totodată, administrația aerogării a îndemnat companiile de taxi care prestează servicii în perimetrul Aeroportului Chișinău, să respecte regulile de circulație rutieră.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.