Locuitorii sectorului Botanica sunt invitați la consultări publice pe marginea proiectului Strategiei de dezvoltare socio-economică și spațială durabilă a mun. Chișinău. La prezentare vor participa reprezentanții municipalității și autorii documentului, care vor răspunde la întrebările cetățenilor și vor asculta propunerile acestora de a îmbunătăți proiectul și de a contribui astfel la dezvoltarea capitalei și a suburbiilor sale.
Consultările vor avea în sectorul Botanica, miercuri, 18 mai, 17:00 – 19:00, Pretura Botanica, str. Teilor, 10, Sala de festivități.
La prezentare sunt așteptați și reprezentanți ai autorităților locale din cadrul suburbiilor și satelor din componența mun. Chișinău, ai Ministerelor, mediului de afaceri, organizațiilor internaționale, ONG-urilor și Universităților din capitală.
Potrivit Preturii Botanica, Strategia de dezvoltare socio-economică și spațială durabilă a Chișinăului prevede proiectele de modernizare a capitalei și a suburbiilor, care ar putea fi implementate până în anul 2030. Documentul a fost elaborat de o companie străină și a fost supus anterior mai multor consultări cu specialiști din diverse domenii, printre care arhitecți, urbaniști, peisagiști, experți economici, de mediu și în transport.
Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.