Lucrări de demontare a barierelor și limitatoarelor de acces instalate ilegal din municipiul Chișinău

0
30

Începând cu data de 17 septembrie, întreprinderile municipale vor efectua, în termen de cinci zile, lucrări de demontare a barierelor, limitatoarelor de acces, gardurilor sau construcțiilor neautorizate din municipiul Chișinău.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Chișinău, preturile de sector au identificat adresele terenurilor, proprietate municipală, unde urmează să fie înlăturate obstacolele instalate ilegal de agenți economici ori persoane fizice, pe spații publice sau drumuri, care aparțin municipalității.

Viceprimarul Victor Chironda a semnat recent dispoziția prin care autoritățile locale urmează să elibereze de obstacole amplasate ilegal 15 terenuri sau spații de pe teritoriul municipiului Chișinău.

Persoanele care vor monta repetat bariere și/sau limitatoare de acces vor fi sancționate în conformitate cu legislația în vigoare și impuse să le demonteze pe cont propriu.

Măsura întreprinsă de autoritățile municipale are ca scop asigurarea accesului serviciilor speciale și de intervenție către instituțiile publice, blocurile de locuințe și către sectorul particular.

moldpres.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here