Pe str. Petricani se desfășoară lucrări de instalare a indicatoarelor rutiere

Pe parcursul săptămânii trecute, drumarii din capitală au executat diverse lucrări de întreținere a infrastructurii rutiere, pentru sporirea siguranței la trafic, precum: lichidarea situațiilor de avariere, prin plombarea gropilor din asfalt, aplicarea marcajului și instalarea indicatoarelor rutiere, spălarea carosabilului, coborârea bordurilor etc.

Astfel, au fost realizate plombări pe o suprafață totală de circa 3.600 m² de carosabil, iar alte suprafețe au fost pregătite pentru asfaltare în săptămâna curentă. Lucrările s-au desfășurat în special pe drumurile de acces în curți și către instituții de învățământ, pe arterele de deplasare a transportul public municipal, dar și pe alte drumuri publice.

În același timp, au fost supuse intervențiilor de curățare, spălare sau reparație 235 de receptoare și guri de captare/evacuare a apelor pluviale.

O atenție sporită a fost acordată lucrărilor de salubrizare și spălare a principalelor artere din oraș.

Pentru asigurarea condițiilor de securitate în trafic, în orașul Chișinău și în suburbii, drumarii au continuat lucrările de înnoire a marcajului rutier la trecerile pentru pietoni, celui de separare a benzilor și de orientare, dar și în stațiile de așteptare a transportului public, pe o suprafață totală de peste 1.400 m².

În același timp, pe teritoriul orașului au fost instalate sau reparate 54 de indicatoare rutiere.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.