În perioada: 21 noiembrie 2023, ora 12:00 – 22 noiembrie 2023, ora 16:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală.
Măsura este luată de poliție în contextul desfășurării Reuniunii Miniștrilor Afacerilor Externe a statelor membre ale Inițiativei Centrale Europene, la care vor participa Înalți Oficiali și reprezentanți ai statelor și organizațiilor internaționale din 20 de țări. Delegațiile oficiale vor vizita Guvernul și Parlamentul Republicii Moldova.
În aceste condiții, pe 21 și 22 noiembrie 2023, în intervalul orelor 12:00 – 16:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală, inclusiv desfășurarea întrunirilor, manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se vor deplasa coloanele oficiale.
Totodată, conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.
Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.