Noile unități de tehnică și utilaje specializate al Î.S. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”

0
808

Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu a inspectat pe data de 26 octombrie 2018, parcul auto al Î.S. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”.

În cadrul vizitei de lucru a fost prezentate noile unități de tehnică și utilaje specializate, achiziționate recent pentru necesitățile întreprinderii.

Lotul de tehnică include 4 tractoare cu remorcă de producție belarusă și două utilaje pentru tocarea crengilor și despicarea trunchiurilor de copaci.

Primarul general interimar, Ruslan Codreanu, a apreciat achiziția utilajelor specializate, care vor ușura munca angajaților întreprinderii. „Tehnică de acest fel ar fi utilă și întreprinderilor din subordinea Direcției generale locativ – comunală și amenajare, responsabile salubrizarea și întreținerea zonelor verzi“, a remarcat edilul capitalei.

La rândul său, directorul Î.S. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”, Serghei Carp a precizat că această tehnică achiziționată recent, va facilita transportarea și prelucrarea buturugilor mari de copaci din zonele verzi ale orașului.

Lotul de tehnică achiziționat de către „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” costă 1,7 milioane lei, surse prevăzute în bugetul municipal pentru anul 2018.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.