Primăria municipiului Chișinău informează că în weekend-ul: 24-25 iunie 2023, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 24 iunie 2023 – târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

De asemenea, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 103 (adiacent Cinematograf „Patria Loteanu”) – Târg al meșterilor populari și al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu SRL „Boldescu&Co”.

În același sector, în Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor, 11/4, va avea loc Târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”, în colaborare cu AO „Eurocivis”.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 și str. Calea Orheiului 109/2 – Târg cu fructe, legume și produse apicole.

În același sector, pe str. Miron Costin, 13/1 (lângă scuar) – Târgul cu tradiție al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

De asemenea, pe str. A. Doga, 35, str. Iazului, 1, str. Albișoara, 80/5 și str. Ceucari, 8 – Târg cu fructe, legume și produse apicole autohtone.

În sectorul Centru, pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir – Târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În sectorul Botanica, în Parcul „Valea Trandafirilor” – Târg artizanal și de articole hand-made.

În Parcul „Sarmizegetusa” – Târg de vară, în colaborate cu AO „Perspectiva”,

În același sector, pe șos. Muncești, 598, bd. Traian, 22, bd. Cuza-Vodă, 30/1, str. Hristo Botev 29, str. Trandafirilor, 15/2, șos. Muncești, 170 – Târg cu produse agricole.

În sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. P. Zadnipru – Târg al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În același sector, pe adresele: str. P. Zadnipru, 2, str. Profesor Ion Dumeniuk, 20, str. G. Latină, 12/11- Târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.